Adventurous Lodgings

Overview

Avonturenboerderij Molenwaard

 Wilgenweg 3, Groot-Ammers ♦ 10 min.   

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard! Ontdek van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij dit unieke themapark in het Groene Hart. Winnaar van het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019, 2020 én 2021, gekozen door het Land van ANWB.

Waar spelen ontdekken is 

Hoe werkt een molen? Is een tomaat groente of fruit? Hoe maken bijen honing? En hoe komen er gaten in de kaas? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels spotten, fruitkistjes besturen, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Met een zeer breed aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen en hun (groot)oudersBezoek zeker ook korenmolen ‘De Jonge Sophia’knuffel de allerliefste dieren, ontdek de oude ambachten, help mee in de moestuin of picknick gezellig samen in de wei. Behaal jouw welverdiende boerderijdiploma, en wordt een écht boertje of boerinnetje net als Fien en Teun!    

Fien & Teun 

De verhaaltjes van Fien en Teun, twee vrolijke boerenkinderen, dienen als rode draad voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten binnen Avonturenboerderij Molenwaard. Fien en Teun, te zien bij Van Hoorne KIDS TV op YouTube, beleven de leukste avonturen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en de schaapjes Mike & MollyGa jij binnenkort met Fien en Teun op ontdekkingstocht bij Avonturenboerderij Molenwaard? 

Entertainment 

Geniet van de diverse vrolijke voorstellingen op het themapark! In Fien & Teun’s Boerentheatershow, een interactieve mini-voorstelling, delen Fien en Teun op een humorvolle, muzikale wijze de leukste verhaaltjes over het leven op de boerderij. Wil je meer weten over bijen, pony’s, fruit, kaas maken of hoe een molen werkt? Luister dan naar de imker, het paardenmeisje, de fruitboer, kaasboer en molenaar tijdens de swingende, educatieve boerenkartheatershows. Of maak kennis met de leukste schaapjes Mike & Molly bij hun ontzettend lieve voorstelling.  

Geniet van een bijzonder educatief dagje uit bij Avonturenboerderij Molenwaard!  

Bezoek de website van Avonturenboerderij Molenwaard 

Fien & Teun Arrangement 

Wil jij jouw vakantie compleet in Fien & Teun-stijl vieren? Ben jij klaar voor onbeperkt speelplezier bij Avonturenboerderij Molenwaard? Boek dan snel het Fien & Teun Arrangement bij Vakantiepark Molenwaard!